SOE BUFEE

Ürtidega marineeritud maisikana arooniakastmes serveeritud blanšeeritud lehtkapsaga
Küpsetatud võikala beurre blanc kastme ja sinimerekarpidega
Tulel grillitud Rautsi talu köögiviljad - pastinaak, porgand, paprika, brokoli
Värske varajane kartul maitserohelise ja võiga

 

KÜLM BUFEE

Iseküpsetatud kadakamarja leib, sarapuupähkli päts, nõgesemääre

 

KALAVALIK

Graavilõhe marineeritud peediga, lisandiks peti-tilli kaste ja musta leiva krõbedik
Lestaterriin porgandikreemi ja kodujuustu-sidruniremulaadiga
Balti räime rollmops hapukoore, rohelise sibula kastme ja lilla kartuli chips’idega

 

LIHAVALIK

Laagerdatud veiseliha, kaetud tomati crumble’iga, rabarberi ketšup
Kalkunirull karamellistatud õunte ja pihlakamoosiga
Kanamaksa mousse pohla chutney ja krõbeda suitsupeekoniga puuviljaleival

 

TAIMETOIT

Esko talu käsitööjuustude valik: köömnejuust, suitsumaitseline juust, lisandid: ploomi-chutney, grissini’d, kreekerid.
Hapendatud köögiviljad: kurgid, seened, kirsstomatid

 

SALATIVALIK

Suitsutatud seasisefilee salat köögiviljade ja marineeritud metsaseentega
Bulgurisalat kuumsuitsuforelli, spargli ja apelsini viljaliha ning oliiviõliga
Värske salat arbuusi, meloni, rukola ja feta juustuga

 

MENÜÜ HIND ÜHE KÜLALISE KOHTA 15,69+KM

·             Toitu on ühe külalise kohta arvestatud 900 grammi

·             Minimaalne tellimus 50-le külalisele

 

HIND (sisaldab käibemaksu 20%):

18,83 €