SOE BUFFEE
Mee ja kaneeliga grillitud pardirinnafilee, astelpaju demi glace
Ahjutursk kreemjas puravikukastmes
Röstitud kauboikartul ja bataat ürdipestoga
Orsotto kõrvitsa ja karulauguga
 
KÜLM BUFFEE
Muhu leib, porgandikarask, nõgesemääre
 
LIHAVALIK
Norra stiilis vinnutatud veise välisfilee mädarõikakreemiga
Röstitud kanamaks, fermenteeritud kurgi ja fenkoli salat, aroonia coulis
Kuusevõrsetega marineeritud lambaliha mündi-jogurtikastmega
 
KALAVALIK
Smørrebrød. Must leib, heeringas, marineeritud peet, vutimuna, murulaugu crème fraîche
Mereanni aspikk ehk tarrend vetikasalatiga
Graavilõhe Lapi leiva ja tsitrusepestoga
 
TAIMETOIT
Röstitud köögivilja tar-tar musta kinoa-rukola padjal, tofu remulaad (VEGAN)
Meresoolaga küpsetatud värviline ahjupeet Labrit kitsejuustuga
 
SALATIVALIK
Suitsutatud seasisefilee salat köögiviljade ja marineeritud metsaseentega
Põhjamaa salat röstkartuli, kuumsuitsulõhe, muna ja tilliremulaadiga
Nuikapsa, punase redise ja värske spinati salat ürdiõliga
 
DESSERT
Kõrvitsa-toorjuustutort küpsisepõhjal
 
MENÜÜ HIND ÜHE INIMESE KOHTA 15,64 EUR+KM.
  • Toitu on ühe külalise kohta arvestatud 900 grammi
  • Minimaalne tellimus 50-le inimesele

 

HIND (sisaldab käibemaksu 20%):

18,77 €